Få din egen kirkebok for 4-åringer

Nå kan alle som fyller 4 år i år og som bor i Andebu, Høyjord eller Kodal få sin egen kirkebok i september og oktober.

Velkommen til utdeling av bok til 4-åringer i en av våre 3 flotte middelalderkirker. Gudstjenesten er tilpasset for barn og familier med blant annet sanger, aktivitetsposter, fortelling og festlig utdeling av egen kirkebok. Etter gudstjenesten inviteres det til kirkekaffe med kake og saft og til barna venter det en overraskelse...

I påmeldingen velger dere på hvilken søndag og i hvilken kirke dere blir med. Om dere ikke kan den ene søndagen, kan dere bli med i en av de andre kirkene. Det blir utdeling kl 11 den 25.09. i Høyjord, 02.10. i Kodal og 23.10. i Andebu.

I tillegg skal vi i år ha en samling for 4-åringer i forkant av bokutdelingen. Denne torsdagen er felles for barn fra Andebu, Høyjord og Kodal. Vi møtes da i Andebu kirke torsdag 22. september kl 17. Der skal vi spise sammen, leke, synge og være med på en spennende skattejakt.

Velkommen til torsdag for 4-åringer nå på torsdag.

Klikk her for påmelding.

Alle er velkomne til 4-årsopplegget selvom man ikke er meldt på, men det gjør det litt enklere for oss å beregne mat og annet :)

Det går også an å sende SMS til Jan kateket 951 32 035 eller epost jan.baroi@sandefjord.kirken.no